Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre
ecosistema original

ecosistema original

Benvingut a la categoria reservada per als ecosistema original , un sistema hidropònic vertical. Cultura preus sense competència interior.

Dissenyat per acomodar una hidroponia sobre lloses de llana de roca, les plantes que se sentin verticalment en un ecosistema original avantatge d'un clima controlat i la il·luminació perfectament distribuït...

Benvingut a la categoria reservada per als ecosistema original , un sistema hidropònic vertical. Cultura preus sense competència interior.

Dissenyat per acomodar una hidroponia sobre lloses de llana de roca, les plantes que se sentin verticalment en un ecosistema original avantatge d'un clima controlat i la il·luminació perfectament distribuïts, completament homogènia. Per tant, aquest últim pot assegurar la productivitat millor vis-a-vis de la zona ocupada per l'ecosistema original .


Dins d' un original Ecosystem , es recomana instal·lar una il·luminació compost per dos kits de HPS (en 400 W o 600 W) que es col·loquen dins d'un tub freds col·locats verticalment, d'extracció adequats (depenent de la il·luminació establert) i llana de roca lloses de 100 x 15 cm en la qual es desenvolupen les plantes.

Semblant a una "bobina gegant" perquè una forma cilíndrica, l'original Ecosystem es va a col·locar en a una càmera de creixement (un mínim de 150 x 150 x 200 cm) o una habitació hermètic a la llum, el que li garantir fotoperíode sostingut i beneficiós per a l'evolució de les plantes.

Els preus més baixos en el web original Ecosystem estan a Cultura coberta. Afegir a aquests preus ja convincent, els seus clients amb descomptes de fidelitat Cultura interior i arribar a un preu totalment sorprenent !!! Immillorable !!!

reduir
detalls
ecosistema original
%1 $s - %2 $d d'1 Producte
  • PLATÍ Nutrients - Box de 60 Pellets de CO2 PESTANYES

    070-006-460

    Els pellets de CO2 són efervescent comprimits amb una alliberació gradual de les emissions de diòxid de carboni que complementen normal de la fertilització, aportant tot el diòxid de carboni que la planta pot absorbir a través de les arrels i les fulles

    10,90 €
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg