Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre

Sistemes de reg i

Benvingut al major catàleg de sistemes de reg i el mercat. En els preus hipercompetitivos de Cultura coberta.

Descobreix el cultiu sense sòl i automatitzada a través de la major selecció de sistemes hidropònics o aeropónico a taules de marees , NFT o verticals .

Tots aquests sistemes són desenvolupats pels líders del mercat europeu com Nutric...

Benvingut al major catàleg de sistemes de reg i el mercat. En els preus hipercompetitivos de Cultura coberta.

Descobreix el cultiu sense sòl i automatitzada a través de la major selecció de sistemes hidropònics o aeropónico a taules de marees , NFT o verticals .

Tots aquests sistemes són desenvolupats pels líders del mercat europeu com Nutriculture , Platinium hidroponia , GHE , AutoPot , Hydrosystem , sistema IWS , diamants verds AeroSystem ...

Gaudir de produccions Platinum hidroponia , totalment innovador i molt popular entre els cultivadors d'interior actuals. A tot el món.

La gamma modular Platinum hidroponia assegura als seus usuaris, la facilitat d'ús i modularitat increïble (i ràpid!) En les diverses possibilitats dels patrons de cultiu que ofereix el seu   sistemes de cultiu sense sòl enginyoses. De fet, pot passar els "clàssics" a la hidroponia grans de l'argila en un sistema aeropónico, o la manera per sobre del sòl flux i reflux de pa o de llana de cubs en un instant.

Prova de coneixements Platinum Hidroponia : el sistema aeropónico verticals intel·ligent Piràmide, disponible en 1 metre quadrat o 2 metres quadrats , va ser aclamat per la premsa americana i ben promocionat entre els 20 sistemes més innovadors de l'any 2014!

Disponible en diverses mides: la versió més petita de 40 x 40 cm a la imposició de Platí modular de 2 metres quadrats. I en moltes configuracions, com ara platí HydroPro la HydroStar platí, el platí HydroGrower la que permet realitzar bons Platí, el Aerostar Platí, Platí del AEROTOP els bouturettes SuperCloner platí, el platí o Hydrostone flux i reflux.

En resum, els sistemes hidropònics Platinium va a satisfer en tots els sentits: l'eficàcia final aliée els millors preus!

Cultura coberta, la seva botiga de cultiu en línia, també s'ofereix sempre ha estat tots els sistemes GHE (General Hydroponics Europ) en les seves versions hidropònics : WaterFarm, Aquafarm, Dutch Pot Hydro 1 metre quadrat o més ... oa les seves mètodes aeropónico , amb el famós Dutch Pot Aero 1 metre quadrat o més, múltiples AeroFlos (director de 10 a més de 80 plantes), AeroFarm, ... així com els seus bouturettes eficaços aeropónico com la targeta de tall 27 , la selva tropical 2 i la selva tropical 72 esqueixos.

A més, la marca Nutriculture Ltd satisfarà qualsevol cultivador, des de principiants fins a avançats, amb sistemes hidropònics com diversos Flo Gro, els GroTanks NFT premiats per la seva productivitat (pel Guinness Records llibre), i les seves variants, el Multi CLS ducs ... i l'altre mètode aeropónico : les Amazones, les bouturettes propagador o Xstream ...

Descobrir sistemes hidropònics completament innovadors com els sistemes enginyosos Autopot , que opera al principi de capil·laritat (sense electricitat!) O com el sistema IWS , intel·ligent com perfectament ajustable pel que fa a la superfície per prendre una cultura a una altra . Però també VersaGrow, nombrosos Wilma per Atami ...

Cercar tots els sistemes hidropònics verticals que asseguren la màxima productivitat enfront de la zona ocupada, com EcoGroWalls els AgrowTents , el diamant verd AeroSytem els ecosistemes de la Pi i Pi-Wall-Rack ...

Sinó també els diferents models de taules d'inundació complets proposats per Nutriculture Ltd i Platinum hidroponia . O ser un mateix amb les taules de marees FlowTable , Garland , Duma o contenidors de Lliura. ..

En aquesta secció, també pot trobar les peces necessàries per crear el seu propi sistema d'horticultura d'interior o mantenir un sistema existent a través de les bombes d'aigua i de l'aire , la immersió , la osmosi inversa , els temporitzadors cíclics en la canonada , aspersors, connectors de plàstic , ... i els sistemes de reg molt especial èxit amb marques de qualitat com BLUMAT o Siroflex .

Finalment, retrouvrez i gaudir del disseny de la solució hidropònica més reconeguda, absolutament completa (incloent fins i tot la il·luminació), fàcil d'instal·lar i autònom: Aerogarden .

Totalment únic a Europa, amb més de 5.000 referències (!!!), Cultura grades interiors avui en dia com un veritable supermercat de la hidroponia.

Definitivament, els preus ultra competitius constantment propostes per Culture Indoor completaran per convèncer !!!

reduir
detalls
Sistemes de reg i
Producte de 1 de 1188
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg