Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre

Sistema de reg i

Benvinguts a la més gran catàleg en línia de sistemes de reg i de mercat. El preu hiper-competitiu de la Cultura en el seu Interior.

Fes una ullada a la hidroponia i automatitzada a través de la selecció més gran de hydroponic sistemes o aéroponiques, de reflux, NFT o vertical.

Tots aquests sistemes són desenvolupats pels líders del mercat europ...

Benvinguts a la més gran catàleg en línia de sistemes de reg i de mercat. El preu hiper-competitiu de la Cultura en el seu Interior.

Fes una ullada a la hidroponia i automatitzada a través de la selecció més gran de hydroponic sistemes o aéroponiques, de reflux, NFT o vertical.

Tots aquests sistemes són desenvolupats pels líders del mercat europeu com Nutriculture, Platí Hidroponia, GHE, AutoPot, HydroSystem, IWS Sistema, Verd Diamant Aerosystem...

 

Gaudir de les produccions de Platí Hidroponia, totalment innovador i molt popular entre els productors d'interiors d'avui. A tot el món.

El ventall és Modular de Platí Hidroponia assegura als seus usuaris, la facilitat d'ús i la modularitat sorprenent (i ràpid !) en les diferents possibles modes de cultura que ofereix els seus enginyosos sistemes d'hidroponia. De fet, vostè pot anar des de "la hidroponia clàssic" en boles d'argila en un sistema que és aeroponic, o desactivar-baixa de la taula per la marea en pa o cubs de llana, en un instant.

Prova de coneixements de Platí Hidroponia: el intel ligent sistema vertical aeroponic Piràmide, disponible en 1 metre quadrat o 2 metres quadrats, ha estat aclamat per la premsa especialitzada nord-americana i així, promogut en el top 20 de sistemes i la més innovadora de l'any 2014 !

Disponible en diverses mides : la petita versió de 40 x 40 cm i fins a la imposició de Platí Modular de 2 metres quadrats. I en moltes configuracions, com ara el Platí HydroPro, el Platí HydroStar, el Platí HydroGrower, el Platí AeroPro, el Platí AeroStar, el Platí AeroTop, la bouturettes Platí SuperCloner, el Platí HydroStone o el Platí Flux i Reflux.

En definitiva, els sistemes de Platí Hidroponia et satisfaci en cada punt: la màxima eficàcia aliated al millor preu !

 

Cultiu interior, la seva growshop en línia, ofereix també, des de sempre, tots els sistemes de GHE (General Hidroponia Europa) en les seves versions en hidroponia : Waterfarm, Aquafarm, Dutch Pot Hydro 1 metre quadrat o més, ... O en els seus modes de aéroponiques, amb la famosa Dutch Pot Aero 1 metre quadrat o més, les múltiples AeroFlos (gestió des de 10 fins a més de 80 plantes), Aerofarm,... Així com la seva efectiva bouturettes aéroponiques com la Taula de Tallar 27, la Selva 2 , i la Selva 72 esqueixos.

A més a més, la marca Nutriculture Ltd satisfer a qualsevol cultivador, des de principiants fins a experts, amb hydroponic sistemes com les diverses Flo (Gro), la NFT GroTanks recompensat per la seva productivitat (per la Guiness Registres Llibre), i de les seves variants, la CLS Multi-Ducs,... I l'altre en mode aeroponic : l'Amazones, el bouturettes Propagador o Xstream ...

Fes una ullada a hydroponic sistemes són totalment innovadores , com ara la de l'enginyós sistema com Autopot, funcionament en el principi de capillarity (és a dir, sense electricitat !) o com la IWS Sistema, enginyós i ben ajustable relativa a la superfície per a celebrar d'una cultura a una altra cultura. Però també la VersaGrow, molts Wilma deAtami...

Podeu trobar tota la hydroponic sistemes verticals de garantir una òptima productivitat en la cara de la zona ocupada, com la EcoGroWalls, la AgrowTents, el Verd Diamant AeroSytem, la EcoSytems, el Pi-Paret i Pi-Robes...

Però també els diferents models de taules a la marea complet, tal com proposa el Nutriculture Ltd i Platí Hidroponia. O per constituir-se amb l'ebb i FlowTable, Garland, Duma o Contenidors Lliura...

En aquest tema, vostè també serà capaç de trobar les peces necessàries per crear la seva pròpia hortícoles sistema de procediment o servei un sistema ja existent, gràcies a les bombes d'aigua i a l'aire, a rosca, per osmoseurs, els temporitzadors, cíclic, les canonades de plàstic, brocs, connectors, ... i fins I tot sistemes de reg molt èxit amb les marques de qualitat com Blumat o Siroflex.

Finalment, trobar i valorar el disseny de la hydroponic solució , la més reconeguda, absolutament completa (incloent-hi la il·luminació), fàcil d'instal·lar i independent: la AeroGarden.

 

Totalment inèdita a Europa, amb més de 5.000 referències (!!!), Cultura Coberta presenta avui com un autèntic supermercat d'hidroponia.

En la final, el preu és ultra-competitius, sempre que ofereix per al cultiu Interior definitivament convèncer-te !!!

reduir
detalls
Sistema de reg i
Producte de 1 de 1555
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg