Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre
Rampes NEONS T5 48w - 432w

Rampes NEONS T5 48w - 432w

Aquí hi ha les seccions dedicades a les rampes i els llums de neó T5, els espectres completament eficaç (100% P. A. R.= Foto sintèticament Activ Radiació), el desenvolupament de 48 W a 432 W.

Potència disponible : 48 W, 96 W, 192 W, 216 W, 324 W i 432 W. Un exclusiu SuperPlant.

Seleccionar la potència en funció de la superfície de l'horticultura...

Aquí hi ha les seccions dedicades a les rampes i els llums de neó T5, els espectres completament eficaç (100% P. A. R.= Foto sintèticament Activ Radiació), el desenvolupament de 48 W a 432 W.

Potència disponible : 48 W, 96 W, 192 W, 216 W, 324 W i 432 W. Un exclusiu SuperPlant.

Seleccionar la potència en funció de la superfície de l'horticultura a la coberta. I gaudir d'aquesta il · luminació solució consumeix poca energia i molt potent en la fotosíntesi de les plantes.

Fes una ullada també a les rampes T5HO linkable, per tal de modular la il·luminació de la teva cultura habitacions com millor li sembli.

Vostè també sap que satisfer el preu de cultiu Interior associats amb descomptes, la lleialtat del client Cultura Indoor !!!

La T5 de la Superplant és un tub fluorescent d'alt flux, en particular. És molt més brillant que el fluorescent bàsica i difon un equilibri de colors adaptades per el creixement de les plantes i també a la cura dels peixos. La T5 inclou un reflector específicament dissenyat per a la difusió d'angle ample i per tal de cobrir una àmplia àrea de cultura de l'CFL clàssics.

La T5 produeixen més llum que els tubs són bàsics i desprenen una certa quantitat de calor. Un gran avantatge en termes de l'efectiva producció d'horticultura il·luminació més estreta = més llum. Les lleis a la inversa-quadrat mostra que la llum projectada sobre una superfície és inversament proporcional al quadrat de la distància que el separa de la font. Això vol dir que la majoria de les làmpades són molt a prop de les seves plantes, el millor són. La distància està dividit per dos i la il·luminació es multiplica per quatre. Tècnicament parlant, la inversa-plaça de la llei només s'aplica a punt de fonts de llum.

Les làmpades fluorescents són de llarg, prim canonades, podem considerar-les com a fonts lineals, que es comporten amb una mica diferents maneres. El fet és que les làmpades fluorescents, incloent – hi el potent tubs T5 – es pot col·locar a prop de les plantes.

L'ús del sistema T5 durant la propagació de les plantes permet un creixement harmònic i reforçat amb poca distància entre nusos i tiges gruixudes. A diferència d'altres sistemes fluorescents, que pot ser utilitzat durant tot el cicle de vida dels seus cultius per produir madura plantes de gran qualitat, en creixement com la floració.

Dos tipus de tubs estan disponibles : Els tubs T5 creixement (6500 k), sempre en sèrie, per a produir llum blanca i brillant és necessari per a un creixement exuberant. Aquesta llum és ideal per al cultiu de plantes joves i les plantes en general. Aquests tubs són altament recomanable per a tot tipus de plantes i ofereixen l'avantatge de posar de manifest les plantes de les més espectaculars de les orquídies en destacar la brillant verd de fullatge i les seves flors són molt colorits.
La T5 tubs són de floració (2700 k), es ven per separat, estan dissenyats per a proporcionar l'espectre de color exacte que necessiten les plantes per produir fruites i flors en abundància.

reduir
detalls
Rampes NEONS T5 48w - 432w
Producte de 1 de 26
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg