Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre
Tractaments insectes i malalties

Tractaments insectes i malalties

Benvingut al radi dedicat al tractament preventiu i / o curatiu contra les plagues (trips, aranyes vermelles, cotxinilles ...), els fongs nocius (Pythium, oïdi, Fusarium ...), incloent el GHE Bio Protect (preventius) control biològic proposat per Chrysor , la gamma completa de Brown de l'or o la càmera de cultiu netejador eficaç, el eliminador d...

Benvingut al radi dedicat al tractament preventiu i / o curatiu contra les plagues (trips, aranyes vermelles, cotxinilles ...), els fongs nocius (Pythium, oïdi, Fusarium ...), incloent el GHE Bio Protect (preventius) control biològic proposat per Chrysor , la gamma completa de Brown de l'or o la càmera de cultiu netejador eficaç, el eliminador d'insectes de Hydropassion .

Trobar els productes adequats per a les seves necessitats individuals, com astut bèstia Defensor Winflex , filtres porosos es col·loquen a l'entrada o la sortida d'aire per evitar que la pols, pol·len o perjudicials entrin o surtin de la seva espai de la cultura.

Abans d'utilitzar productes actius, si us plau, comproveu la dosi (períodes d'ús recomanades, les dosis de seguir i renovacions opcionals) s'ha d'introduir en el paquet i / o vial i seguir les indicacions fetes.

COMPANYIA D'APROVACIÓ que exerceixin una distribució en planta PRODUCTES DE PROTECCIÓ Als usuaris no professionals: IF01878

Recordi que ha de protegir-se, equip de protecció estan disponibles aquí

reduir
detalls
Tractaments insectes i malalties
Producte de 1 de 86
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg