Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre
Taules de marees

Taules de marees

Aquí la nostra secció dedicada a taules de marees i plaques de recol·lecció que tenen com a objectiu la construcció d'un sistema hidropònic o simplement utilitzen grans vasos. Cultura descompte en el preu d'interior.

Descobreix el cultiu sense sòl i automatitzada a través de la major selecció de taules de marea sistemes o les seves variants, sis...

Aquí la nostra secció dedicada a taules de marees i plaques de recol·lecció que tenen com a objectiu la construcció d'un sistema hidropònic o simplement utilitzen grans vasos. Cultura descompte en el preu d'interior.

Descobreix el cultiu sense sòl i automatitzada a través de la major selecció de taules de marea sistemes o les seves variants, sistemes NFT .

Aquests sistemes Taula de marees o la totalitat d'aquestes plaques de recol·lecció són fetes pels líders del mercat internacional, com Nutriculture , Platinium hidroponia , Garland , FlowTable els tancs Qualiplast ...

Gaudir de produccions Platinum hidroponia , totalment innovador i molt popular entre els cultivadors d'interior actuals. A tot el món.

La gamma modular Platinum hidroponia assegura als seus usuaris, la facilitat d'ús i modularitat increïble (i ràpid!) En les diverses possibilitats dels patrons de cultiu oferts pels seus enginyosos sistemes de cultiu sense sòl fora. De fet, pot passar els "clàssics" a la hidroponia grans de l'argila en un sistema aeropónico, o la manera per sobre del sòl flux i reflux de pa o llana cubs. En un instant.

Disponible en diverses mides: la petita versió de 40 x 40 cm fins als imponents Platinum modular de 2 metres quadrats . I en moltes configuracions, com ara platí o platí Hydrostone flux i reflux.

En resum, les taules del sistema d'hidroponia Platinium marea va a satisfer en tots els sentits: l'eficàcia final aliée millors preus !!!

A més, la marca Nutriculture Ltd satisfarà qualsevol cultivador, des de principiants fins a avançats, amb sistemes hidropònics com NFT GroTanks premiats per la seva productivitat (pel Llibre Guinness Records), i les seves variants, el CLS Multi Ducs ...

Però també es troben els accessoris necessaris per construir el seu propi   pròpia marea taules o lloc com platerets de recuperació. Amb les safates FlowTable , Garland , cubells d'escombraries Duma o Lliura ; sinó també graduar tancs Qualiplast i tapes , les taules de marees d'entrada / sortida , etc ...

Els preus més baixos en el web taules de marea i les plaques de recol·lecció estan a Cultura coberta !!

reduir
detalls
Taules de marees
Producte de 1 de 112
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg