Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre
Tancs, safates, tasses i testos biodegradables

Tancs, safates, tasses i testos biodegradables

Aquí a la secció dedicada a els tancs i les tasses . Cultura descompte en el preu d'interior.

Descobreix la nostra selecció de els tancs , menjar de plàstic ABS. Fàcils de netejar i proprices qualsevol mètode de cultiu, trobarà les seves necessitats en aquesta categoria que s'agrupen en els tancs de cultiu amb molts diferents mides i volums. El ...

Aquí a la secció dedicada a els tancs i les tasses . Cultura descompte en el preu d'interior.

Descobreix la nostra selecció de els tancs , menjar de plàstic ABS. Fàcils de netejar i proprices qualsevol mètode de cultiu, trobarà les seves necessitats en aquesta categoria que s'agrupen en els tancs de cultiu amb molts diferents mides i volums. El dipòsit de materials garanteix la seva perfecta resistència a les solucions nutritives més àcides.

Alguns tancs d'aquest departament pertanyen a sistemes hidropònics existents, com els de GHE o Nutriculture . Altres fins i tot s'inclouen amb un disseny flexible i extremadament pràctic emmagatzemar aquests models flexitank 100 , 220 o 400 litres .

A més, copes individuals o testos sota cultiu estan disponibles en aquesta secció i els testos de plàstic perfectament distribuïts per Culture Indoor.

De formes quadrades o rodones, tasses són de plàstic, de manera que fàcilment rentable.

Com les copes, les plaques de recol·lecció pot recuperar el desguàs sinó tot un testos de cultiu. plaques de recol·lecció per mostrar les dimensions s'adapten perfectament a la cultura d'habitacions venudes a Europa.

recuperació Garland Les safates també poden ser desviats del seu ús primari, a ser configurat com una placa de cultiu d'un sistema hidropònic, la porció superior de la mateixa, on es troben les arrels s'emmagatzemen o els testos que contenien les plantes.

Els millors preus a la web són tancs, safates i tasses estan a Cultura coberta.

reduir
detalls
Tancs, safates, tasses i testos biodegradables
Producte de 1 de 99
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg