Producte afegit a la cistella amb èxit
quantitat
total
Hi ha 0 [/ 1] articles a la cistella. Hi ha 1 producte a la cistella.
Total productes TTC
Despeses d'enviament TTC Per determinar
embalatge TTC 0,00 €
Impostos 0,00 €
total TTC
continuar la compra ordre
BOMBES D'AIGUA

BOMBES D'AIGUA

Descobreix la nostra selecció de bombes d'aigua, distribuïts per marques de qualitat com XtraPump o Newjet. Cultura preus sense competència interior.

Disponible 250 litres per hora a 8.000 litres per hora , bombes d'aigua arribar a ser una eina indispensable per a la constitució de qualsevol sistema de reg automatitzat i així portar la solució d...

Descobreix la nostra selecció de bombes d'aigua, distribuïts per marques de qualitat com XtraPump o Newjet. Cultura preus sense competència interior.

Disponible 250 litres per hora a 8.000 litres per hora , bombes d'aigua arribar a ser una eina indispensable per a la constitució de qualsevol sistema de reg automatitzat i així portar la solució de nutrients a les plantes.

A més, algunes bombes d'aigua fins i tot estan equipades amb un corrent descendent, pràctic per buidar el tanc de la solució de nutrients a un altre recipient, i per tant evitar moure qualsevol part del seu sistema de reg. Com XtraPump bombar 2.000 L / h, 2.500 L / h i 4.500 L / h .

També s'utilitza per assegurar la barreja de l'aigua, bombes d'aigua contribueixen égalemen t per moure els nutrients al tanc, de manera òptima i per tant causar una solució nutritiva equilibrada a les plantes.

Els preus més baixos en el web bombes d'aigua , estan a Cultura coberta.

bombes d'aigua d'aquari, bombes d'aigua submergibles, bomba d'aigua per la font

reduir
detalls
BOMBES D'AIGUA
Producte de 1 de 57
El seu registre s'ha realitzat correctament Your email is already registered
or this is not an email address
  • banner-marques2.jpg